Create yourself..

Η Ιστορία Μας

Aν ήταν δυνατόν να διαλέξω ένα βιβλίο θα προτιμούσα ένα περιοδικό μόδας για να δω πως ντύνονται οι γυναίκες... Γιατί ακριβώς το ένδυμα θα μου πει περισσότερα πράγματα για την κοινωνία από όσα θα μου έλεγαν όλοι οι φιλόσοφοι
Ανατόλ Φρανς

Est. 1987


Η Ιστορία για το ένδυμα που αποτελεί τον κύριο πρωταγωνιστή στο Ambivert Concept Store αρχίζει να ξετυλίγεται το 1987.

Με μία πολυετή εμπειρία στο συγκεκριμένο χώρο είχε συσταθεί μία πραγματική bottega / boutique / με ενδύματα  Ελλήνων Σχεδιαστών οι οποίοι χαρακτηρίζονταν για την διαχρονική κομψότητα, τις ιδιαίτερες υφές και τα πρωτότυπα σχέδια τους.

Όλο αυτό το εγχείρημα συνεχίστηκε με επιτυχία με μία 2η μπουτίκ στην οποία ο ιταλικός αέρας, το ιταλικό style και η ιταλική κουλτούρα βρίσκονταν σε πρώτο πλάνο. Δημιουργίες με ευφάνταστα  μοτίβα, διαφορετικές γραμμές, παλέτα χρωμάτων που εντυπωσίαζε και μοναδικό style για όλες τις ώρες της καθημερινότητας δημιουργούσαν μία απαράμιλλη ιταλική φινέτσα.

Σε μία τοποθεσία με τεράστια κουλτούρα αφού το λιμάνι αποτελεί ένα ατέρμονο πέρασμα ιδεών και πολιτισμού μέσα από το οποίο διαπερνούν σχέδια, υφάσματα, χρώματα & μοτίβα.

Η μόδα και το στυλ δεν είναι κάτι που βρίσκεται μόνο στα φορέματα.
Η μόδα είναι στον ουρανό, στο δρόμο ,έχει να κάνει με τις ιδέες, με τον τρόπο ζωής και όσα συμβαίνουν γύρω μας.
Coco Chanel

Το ένδυμα στην Ιστορία


Η γυναίκα πρωταγωνιστεί και το γυναικείο στυλ απογειώνεται …

Με αφορμή τον πρώτο εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας στις 28 Φεβρουαρίου 1909 στην Νέα Υόρκη, τέλη του 19ου – αρχές του 20ου αιώνα το ένδυμα άρχισε να «εμπλουτίζεται» με ριζικές αλλαγές και τολμηρές προσθήκες.

Η προσωπικότητα της κυριαρχούσε και το ρούχο ουσιαστικά το οποίο επέλεγε η καθεμία απλώς προσέθετε όμορφες πινελιές στην persona της και ενδυνάμωνε ακόμα περισσότερο το σύνολο της.

Συγκεκριμένα στην εποχή του Λουδοβίκου άρχισαν να καθιερώνονται σε διάφορα μέρη του κόσμου αντικείμενα ρουχισμού με ιδιαίτερο στυλ και κομψότητα που απογείωναν την γυναικεία προσωπικότητα και προσέφεραν στην μόδα μία απίστευτη αίγλη που διαρκεί μέχρι και σήμερα.

Το γυναικείο ένδυμα περίπου το 1911 παρακολουθεί την δική του άνθιση με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τα πρώτα δυνατά θεμέλια και οι πρώτες δομές για την σημερινή βιομηχανία της μόδα με σταθμό και αποκορύφωμα την δεκαετία του 1920.

Est. 2019


Σε ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα, νεοκλασικής φινέτσας η γυναικεία προσωπικότητα και το γυναικείο ένδυμα βρίσκουν τον χώρο τους.

Έπειτα από μία ολοκληρωμένη οικογενειακή καταγωγή και εμπειρία στον τομέα του ενδύματος καθώς επίσης και σύνδεσης της μόδας με την ψυχολογία γεννήθηκε μία ιδέα που τελικά ξετυλίχθηκε σε «ιδεολογία».

Όλη η προηγούμενη γνώση χρωματίζεται με νέο όραμα, δημιουργική οπτική και νέους στόχους για το μέλλον με φόντο για άλλη μία φορά τον Πειραιά.

Τhe Ambivert Concept Store was born…

Μία  «τριλογία» με το Ambivert Fashion – Ambivert Seminars – Ambivert Coffee σε ένα τριώροφο νεοκλασικό δημιουργεί σίγουρα σε όλα τα επίπεδα των χώρων μία βιωματική εμπειρία.

Greek Designers

Greek Designers 

Με τους Έλληνες Σχεδιαστές να πρωταγωνιστούν στα ρούχα με ιδιαίτερες γραμμές, minimal και boho αισθητική, classic κομψότητα, χρώματα και patterns που θυμίζουν ζωγραφικό πίνακα και σχέδια που σε μεταφέρουν σε αρχιτεκτονικές δομές. 

Premium Handmade Products

Premium Handmade Products

 Ιδιαίτερα κομψοτεχνήματα και αντικείμενα design κατασκευασμένα από Έλληνες Δημιουργούς να φτιάχνουν την ενότητα των premium handmade products και να  επικοινωνούν ελληνικές αναμνήσεις.

Seminars

Seminars 

Mε μία ολοκληρωμένη βιωματική “συλλογή” που απαρτίζεται από σεμινάρια τα οποία επικεντρώνονται στον άνθρωπο και στην προσωπικότητα του. 

Βιωματικά Γεγονότα μέσα από τα οποία ανακαλύπτεις εσένα και δίνεις την ευκαιρία στην προσωπικότητα σου να κάνει ένα βήμα πιο μπροστά.  

Σε κάθε ένδυμα αλλά και σε κάθε premium handmade product αυτό που πρωταγωνιστεί είναι ο άνθρωπος και όχι μία παραγωγική μονάδα.

Το Ambivert εστιάζει στην δημιουργικότητα, στην  ιδεολογία και στην φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από την κατασκευή τους, στην  αγάπη προς το περιβάλλον και στην ομορφιά και διαφορετικότητα της κάθε προσωπικότητας και “ περσόνας”

🌸Άνοιξη – Στοιχείο Ξύλο

🌱Πώς μας βρίσκει; Πόσο έτοιμες νιώθουμε να ανοίξουμε, να ανθίσουμε;

💦Η Άνοιξη έχει την τάση να ωθεί την ενέργεια προς τα πάνω. Έχουμε όμως κρατήσει αρκετή ενέργεια στο εσωτερικό κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ώστε να φυτρώσει ο σπόρος;

🍃Όταν έχουμε την πρόθεση να κινηθούμε μπροστά, μπορούμε να αφήσουμε πίσω αυτό που ίσως μας περιορίζει;

🧩Μήπως νιώθουμε φόβο ή θυμό που μπορεί να μπλοκάρει την ποιότητα της αποφασιστικότητας;

♟Σύμφωνα με την κινέζικη ιατρική, αλλά και με τη γιόγκικη επιστήμη, όλα είναι συνδεδεμένα, συσχετίζονται. Για παράδειγμα ένα σύμπτωμα μπορεί να εκδηλώνεται σε ένα συγκεκριμένο όργανο. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι εκεί βρίσκεται η αιτία. Ναι μπορεί να σχετίζεται, αλλά μπορεί και να συσχετίζεται. Έχουμε μάθει να ασχολούμαστε με το σύμπτωμα και αγνοούμε τη ρίζα.

🧘Σε αυτό τον κύκλο η πρόθεση και η πρόσκληση είναι να συνδεθούμε τελετουργικά με τη ρίζα. Να έρθουμε στο σώμα, να μοιραστούμε, να κινηθούμε μαζί, να αγκαλιάσουμε με ενσυναίσθηση ότι αναδυθεί στη ροή της δυναμικής που πάντα έχει ένας κύκλος.

🎨Εργαλεία μας η γραφή και η ζωγραφική, η κίνηση του σώματος και κυρίως η διάθεση για εξερεύνηση. Η κίνηση είναι εμπνευσμένη από τη γιόγκα εστιάζοντας στους μεσημβρινούς του ήπατος και της χολής και, εφόσον όλα είναι αλληλένδετα, σε όλα τα ενεργειακά κανάλια.

📌Ημέρα Σάββατο 08/04 17:30-19:30
👉Εισηγήτρια: Εύα Αφεντούλη
📍Πραξιτέλους 132, Πειραιάς
✍Δήλωση Συμμετοχής : 2104134642
❤️Οικονομική Ανταλλαγή: 35€/άτομο .
.
.
.
.
#spirituality #life #philosophy #psychology #mindfulness #yoga #seminar #yogamotivation #balance #flow #createyourself #selflove #selfcare #treatyourself #dance #wellness #homeyoga #yogainspiration #yogaaesthetic #πολυχωροςπειραιας #motivation #inspiration #manifestation #piraeus #conceptstorepiraeus
👉Το Ambivert Concept Store και η Χορο 👉Το Ambivert Concept Store και η Χοροθεραπεύτρια και Καθηγήτρια Αυθεντικής Κίνησης του Kέντρου ''Arts & Psychotherapy'' , Μελίνα Αργυρίου , πραγματοποιούν Εργαστήρι ''Learning to Heal'' Διαδικτυακά μέσω Zoom 2 Τετάρτες το μήνα.

🌱''Σε αυτά τα σεμινάρια θα μάθουμε και θα αναπτύξουμε την ικανότητα μας να εξισορροπουμε τις διάφορες πτυχές της ζωής μας, να κατανοούμε τα θέματα που μας απασχολούν ή μας δυσκολεύουν, είτε αυτά είναι βαθιά ψυχολογικά , είτε πρακτικά.
🌱 Θα μάθουμε να ακούμε το σώμα μας, να διακρίνουμε τα συναισθήματά μας και να εστιάζουμε τη σκέψη μας, ώστε όλα μαζι να λειτουργήσουν ως δημιουργικά εργαλεία στην εξελικτική μας διαδρομή.
❤️Απευθύνεται σε όσους αναζητούν να καταλάβουν τα ζητήματα που μπλοκάρουν ένα ή περισσότερα μέρη της ζωής τους. 
🌷Επίσης σε όσους θέλουν να βρουν ή και να ενισχύσουν τη δημιουργική ικανότητά τους, να δουλέψουν πάνω στους φόβους τους και σε όλα τα συναισθήματα που δυσκολεύονται να επεξεργαστούν, να κατανοήσουν και να μετουσιώσουν.
🦋Απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμουν μια αλλαγή και έχουν την ανάγκη να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον στήριξης, να ανοίξουν τον ατομικό τους δρόμο, καθώς και να εναρμονίσουν τις σχέσεις τους.
💆‍♂️Θα χρησιμοποιήσουμε τεχνικές αναπνοής, οραματισμού και κίνησης.
Θα δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον πέρα από την επικριτική διάθεση του νου.
Όπου ο καθένας θα μπορεί να εκφράσει σταδιακά τον εαυτό του μέσα σε ένα ασφαλές πλαίσιο.
Η βάση αυτων σεμιναριων είναι το χτίσιμο της εμπιστοσύνης και της αλληλοστηριξης.
Για ο,τι επικοινωνείτε μέσα σε αυτό το χώρο θα υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια.''
Μελίνα Αργυρίου

🔸ΗΜΕΡΑ: 2 Τετάρτες το μήνα 19:00-20:30 Διαδικτυακά
🔸ΚΟΣΤΟΣ: 50 ευρώ
Περιορισμένος Αριθμός θέσεων
(έως 6 άτομα)
🔸ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Με αποστολή e-mail στο ambivert.conceptstore@gmail.com , γράφοντας τον τίτλο του σεμιναρίου,όνομα, επίθετο και τηλέφωνο επικοινωνίας .
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στo 6978131904, 2104134642
Ambivert Concept Store
😇Εσύ τι θα επιλέξεις? 🌈Kids 😇Εσύ τι θα επιλέξεις?
🌈Kids Yoga ή Artistic Game ???

Τα οφέλη της παιδικής Yoga:

🌈βελτιώνει την ενδυνάμωση και την ευλυγισία
🌈καλλιεργεί τη δημιουργικότητα
🌈βοηθάει στην ισορροπία σώματος
🌈αναπτύσσει αυτοσυγκέντρωση
🌈ενδυναμώνει όλα τα συστήματα του σώματος: σκελετικό, νευρικό, κυκλοφορικό, πεπτικό, αναπνευστικό, ορμονικό και μυϊκό
🌈μαθαίνει πως να αναπνέουμε
🌈την επίγνωση της φύσης, των ζώων και του περιβάλλοντος
🌈παροτρύνει τη συνεργασία και την ομαδικότητα
🌈μειώνει το άγχος
🌈βοηθάει στη συγκέντρωση
🌈διδάσκει στην καλύτερη στάση του σώματος

Οφέλη του Καλλιτεχνικού Παιχνιδιού A.GA.P.E

🦄ενδυνάμωση
🦄αυτοεκτίμηση
🦄αυτοπεποίθηση
🦄ενίσχυση της κριτικής σκέψης
🦄αποδοχή του εαυτού
🦄απελευθερώνετε η δημιουργικότητα 
🦄αναδύονται όλα τα χαρίσματα και οι αρετές της ψυχής, του σώματος και του πνεύματος με τα οποία είναι προικισμένος ο κάθε άνθρωπος.

Πρόγραμμα
🦚🌻🌈🧘‍♀️Kids Yoga : 
Τρίτη 12:00-13:00 & 
Πέμπτη 17:30-18:30
🧶🎨🎭🎵Artistic Game Peace Education 
2 Τρίτες το μήνα
🦄2,5-3,5 Μαζί με Κηδεμόνα 17:00-17:45
🦄4-6 ετών 18:00-19:00

————————
Γκρουπ 4αρων ατομων
——————————
Δήλωση Συμμετοχής: 2104134642, 6978131904, ambivert.conceptstore@gmail.com
Η συμμετοχή προϋποθέτει κράτηση θέσης και τηλεφωνική επιβεβαίωση.

#γονεις #γονεϊκότητα #μαμα #μπαμπας #παιδι #πειραιάς
🪴Παιδαγωγική της ειρήνης
🎉Όχημα: καλλιτεχνικό παιχνίδι
🧶🎨🎭🎵Artistic Game Peace Education
🦄2,5-3,5 Μαζί με Κηδεμόνα 17:00-17:45
🦄4-6 ετών 18:00-19:00
.
.
.
💙💚❤️ Λίγα λόγια για τη φιλοσοφία και τους στόχους των δράσεων 《Vera-A.GA.P.E Artistic Game Peace Education》
Πρόκειται για μια κοινωνία της αυτογνωσίας και της ετερογνωσίας, η οποία στηρίζεται στην παιδαγωγική της ειρήνης με τον εαυτό μας και με τον άλλο, και ως τέτοια είναι και η μοναδική στην οποία μπορεί να πάρει σάρκα και οστά το «αγάπα τον πλησίον σου ως σεαυτόν», η βάση οποιασδήποτε ειρηνικής συνύπαρξης.
Με οδηγό τη Νέα Γνώση! Tri-Anthropo-Type Paschalidis!
Τώρα η κάθε μας στιγμή είναι ένα απολαυστικό παιχνίδι κι εμείς οι πρωταγωνιστές της Ζωής μας!
Η Παιδαγωγική της ειρήνης βασίζεται στο ομαδοσυνεργατικό μοντέλο μάθησης μέσα από τη σύμπραξη διαφορετικών τεχνών, η ομάδα πρώτα παίζει και μετά μαθαίνει! Σκοπός των συναντήσεων μας είναι η πνευματική εξέλιξη/ανέλιξη του παιδιού και του ενήλικα!
Εμείς Μαζί!
Βιώνουμε βήμα- βήμα τη διαδικασία της ενδυνάμωσης, της αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης της ομάδας και του κάθε μέλους μέσα στην ομάδα!
Η ενίσχυση της κριτικής σκέψης, η αποδοχή του εαυτού ως ένα θεϊκό δημιούργημα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Μέσα από το ομαδικό αλλά και προσωπικό ταξίδι στον κόσμο της τέχνης και μέσω της ελεύθερης έκφρασης απελευθερώνετε η δημιουργικότητα και αναδύονται όλα τα χαρίσματα και οι αρετές της ψυχής, του σώματος και του πνεύματος με τα οποία είναι προικισμένος ο κάθε άνθρωπος και είναι συνήθως απενεργοποιημένα...
Τώρα μέσα σε περιβάλλον εμπιστοσύνης, σεβασμού, διακριτικότητας και αλληλεγγύης αρχίζεις να αισθάνεσαι και να γίνεσαι Άνθρωπος - Πρόσωπο.
🎨Σχεδιασμός εργαστηρίων/ Παιδαγωγική Επιμέλεια
Συντονισμός - Ενεργοποίηση ομάδας: Βέρα Κανελλοπούλου

Παιδαγωγός προσχολικής αγωγής δραστηριοτήτων, δημιουργίας και έκφρασης.
Παιδαγωγός Θεάτρου, Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού με την μέθοδο Λάκης Κουρετζής
Εκπαιδευμένη στο μοντέλο των τριών ανθρώπινων τύπων του
Dr Γιώργου Πασχαλίδη.
Μία μέθοδος όπου παντρεύει την Παιδαγωγική Επιστήμη με τις Τέχνες και την Νέα Γνώση

#γονεις #γονεϊκότητα #μαμα #μπαμπας #παιδι #πειραιάς
🩰Barre à Terre:  Η γυμναστική που… ψηλώνει!🦩

🩰Μπορεί να είναι και η πρώτη φορά που το ακούς! Δεν θα σε παρεξηγήσω! Το συγκεκριμένο είδος εκγύμνασης δεν είναι τόσο γνωστό, και κακώς θα έλεγα!
Tο Barre à Terre προήλθε από την ανάγκη των τραυματισμένων χορευτών του κλασικού μπαλέτου να συνεχίσουν την εξάσκηση χωρίς τη μπάρα, βασισμένο στην μέθοδο που ανέπτυξε ο χορευτής κλασικού μπαλέτου Boris Kniaseff! 
 
🦩Τι είναι το barre à terre; 
Ουσιαστικά είναι μια τεχνική ενδυνάμωσης των κάτω άκρων και της κοιλιακής χώρας που βασίζεται στο ασκησιολόγιο του μπαλέτου. Εκτός από ενδυνάμωση και αντοχή, προσφέρει και αύξηση της ελαστικότητας του σώματος, ενεργοποιεί τα άκρα και ξυπνάει μικρότερες μυικές ομάδες, συμβάλλοντας στην επίτευξη κινήσεων με μεγαλύτερη ευκολία και ακρίβεια. Βοηθά να ενεργοποιήσουμε το κέντρο μας και να βρούμε τη σωστή στάση του σώματος. Ως αποτέλεσμα κερδίζουμε γερά πόδια και δυνατό κέντρο. 

🩰Στο Barre à Τerre (ή Barre-au-Sol)  μέσα από χορογραφημένες ασκήσεις στο πάτωμα, το σώμα ενθαρρύνεται ώστε να βρει τη σωστή στάση και να κατανείμει σωστά το βάρος του ώστε να ενεργοποιηθεί η “σωματική μνήμη”.

🦩“Δουλεύοντας” το σώμα σου με το Barre à Terre, οι κλειδώσεις σιγά-σιγά ελευθερώνονται, βοηθώντας τα άκρα του σώματος να επεκταθούν, ενώ οι τένοντες, οι σύνδεσμοι, τα νεύρα, οι χόνδροι κτλ μαλακώνουν. Στην πραγματικότητα μπορείς να επιτύχεις ακόμη και αύξηση του ύψους σου!

🩰Οι μύες μακραίνουν και δυναμώνουν, η αντοχή αυξάνεται, το σώμα αποκτά ευλυγισία, οι κινήσεις γίνονται πιο αρμονικές, αποκαθίστανται οι υπάρχοντες και προλαμβάνονται μελλοντικοί τραυματισμοί, μέσω ευχάριστης και ήπιας γυμναστικής για όλους, η οποία συνδυάζει την τεχνική του χορού με τη δημιουργική έκφραση του σώματος.

📔 Δευτέρα και Παρασκευή 11.00πμ - 12.00πμ
————————
30ευρω/μηνα (Δευτέρα ή Παρασκευή)
————————
Γκρουπ 4αρων ατομων
——————————
Δήλωση Συμμετοχής: 2104134642, 6978131904, ambivert.conceptstore@gmail.com
Η συμμετοχή προϋποθέτει κράτηση θέσης και τηλεφωνική επιβεβαίωση.

#stretch #balance #flow #createyourself #selflove #selfcare #treatyourself #dance #wellness #barreàterre #piraeus #pilates #yoga #barreaterreonline #femininepower
💅𝙲𝚛𝚎𝚊𝚝𝚎 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚘 💅𝙲𝚛𝚎𝚊𝚝𝚎 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚘𝚠𝚗 𝚜𝚝𝚢𝚕𝚎.
𝙻𝚎𝚝 𝚒𝚝 𝚋𝚎 𝚞𝚗𝚒𝚚𝚞𝚎 𝚏𝚘𝚛 𝚢𝚘𝚞𝚛𝚜𝚎𝚕𝚏 𝚊𝚗𝚍 𝚢𝚎𝚝 𝚒𝚍𝚎𝚗𝚝𝚒𝚏𝚒𝚊𝚋𝚕𝚎 𝚏𝚘𝚛 𝚘𝚝𝚑𝚎𝚛𝚜.
.
.
.
.
.
.
#𝘴𝘵𝘺𝘭𝘦𝘪𝘯𝘴𝘱𝘪𝘳𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯 #𝘧𝘦𝘮𝘮𝘦𝘧𝘢𝘵𝘢𝘭𝘦𝘢𝘦𝘴𝘵𝘩𝘦𝘵𝘪𝘤 #𝘧𝘦𝘮𝘪𝘯𝘪𝘯𝘦𝘦𝘯𝘦𝘳𝘨𝘺 #𝘥𝘪𝘷𝘪𝘯𝘦𝘧𝘦𝘮𝘪𝘯𝘪𝘯𝘦 #𝘧𝘦𝘮𝘢𝘭𝘦𝘦𝘹𝘤𝘦𝘭𝘭𝘦𝘯𝘤𝘦 #𝘧𝘦𝘮𝘮𝘦𝘧𝘢𝘵𝘢𝘭𝘦𝘷𝘪𝘣𝘦 #𝘧𝘦𝘮𝘢𝘭𝘦𝘱𝘰𝘸𝘦𝘳 #𝘩𝘪𝘨𝘩𝘷𝘢𝘭𝘶𝘦𝘸𝘰𝘮𝘢𝘯 #𝘳𝘦𝘵𝘳𝘰𝘢𝘦𝘴𝘵𝘩𝘦𝘵𝘪𝘤 #𝘤𝘦𝘭𝘦𝘣𝘳𝘪𝘵𝘺𝘴𝘵𝘺𝘭𝘦 #𝘨𝘳𝘦𝘦𝘬𝘢𝘦𝘴𝘵𝘩𝘦𝘵𝘪𝘤 #𝘎𝘳𝘦𝘦𝘬𝘋𝘦𝘴𝘪𝘨𝘯𝘦𝘳𝘴 #𝘨𝘳𝘦𝘦𝘬𝘥𝘦𝘴𝘪𝘨𝘯𝘦𝘳𝘴🇬🇷 #𝘰𝘰𝘵𝘥 #𝘧𝘢𝘴𝘩𝘪𝘰𝘯𝘪𝘯𝘴𝘱𝘰 #𝘸𝘦𝘭𝘰𝘷𝘦𝘸𝘰𝘮𝘦𝘯 #𝘱𝘪𝘳𝘦𝘢𝘶𝘴
💅𝙲𝚛𝚎𝚊𝚝𝚎 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚘 💅𝙲𝚛𝚎𝚊𝚝𝚎 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚘𝚠𝚗 𝚜𝚝𝚢𝚕𝚎.
𝙻𝚎𝚝 𝚒𝚝 𝚋𝚎 𝚞𝚗𝚒𝚚𝚞𝚎 𝚏𝚘𝚛 𝚢𝚘𝚞𝚛𝚜𝚎𝚕𝚏 𝚊𝚗𝚍 𝚢𝚎𝚝 𝚒𝚍𝚎𝚗𝚝𝚒𝚏𝚒𝚊𝚋𝚕𝚎 𝚏𝚘𝚛 𝚘𝚝𝚑𝚎𝚛𝚜.
.
.
.
.
.
.
#𝘴𝘵𝘺𝘭𝘦𝘪𝘯𝘴𝘱𝘪𝘳𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯 #𝘧𝘦𝘮𝘮𝘦𝘧𝘢𝘵𝘢𝘭𝘦𝘢𝘦𝘴𝘵𝘩𝘦𝘵𝘪𝘤 #𝘧𝘦𝘮𝘪𝘯𝘪𝘯𝘦𝘦𝘯𝘦𝘳𝘨𝘺 #𝘥𝘪𝘷𝘪𝘯𝘦𝘧𝘦𝘮𝘪𝘯𝘪𝘯𝘦 #𝘧𝘦𝘮𝘢𝘭𝘦𝘦𝘹𝘤𝘦𝘭𝘭𝘦𝘯𝘤𝘦 #𝘧𝘦𝘮𝘮𝘦𝘧𝘢𝘵𝘢𝘭𝘦𝘷𝘪𝘣𝘦 #𝘧𝘦𝘮𝘢𝘭𝘦𝘱𝘰𝘸𝘦𝘳 #𝘩𝘪𝘨𝘩𝘷𝘢𝘭𝘶𝘦𝘸𝘰𝘮𝘢𝘯 #𝘳𝘦𝘵𝘳𝘰𝘢𝘦𝘴𝘵𝘩𝘦𝘵𝘪𝘤 #𝘤𝘦𝘭𝘦𝘣𝘳𝘪𝘵𝘺𝘴𝘵𝘺𝘭𝘦 #𝘨𝘳𝘦𝘦𝘬𝘢𝘦𝘴𝘵𝘩𝘦𝘵𝘪𝘤 #𝘎𝘳𝘦𝘦𝘬𝘋𝘦𝘴𝘪𝘨𝘯𝘦𝘳𝘴 #𝘨𝘳𝘦𝘦𝘬𝘥𝘦𝘴𝘪𝘨𝘯𝘦𝘳𝘴🇬🇷 #𝘰𝘰𝘵𝘥 #𝘧𝘢𝘴𝘩𝘪𝘰𝘯𝘪𝘯𝘴𝘱𝘰 #𝘸𝘦𝘭𝘰𝘷𝘦𝘸𝘰𝘮𝘦𝘯 #𝘱𝘪𝘳𝘦𝘢𝘶𝘴
💅𝙲𝚛𝚎𝚊𝚝𝚎 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚘 💅𝙲𝚛𝚎𝚊𝚝𝚎 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚘𝚠𝚗 𝚜𝚝𝚢𝚕𝚎. 
𝙻𝚎𝚝 𝚒𝚝 𝚋𝚎 𝚞𝚗𝚒𝚚𝚞𝚎 𝚏𝚘𝚛 𝚢𝚘𝚞𝚛𝚜𝚎𝚕𝚏 𝚊𝚗𝚍 𝚢𝚎𝚝 𝚒𝚍𝚎𝚗𝚝𝚒𝚏𝚒𝚊𝚋𝚕𝚎 𝚏𝚘𝚛 𝚘𝚝𝚑𝚎𝚛𝚜.
.
.
.
.
.
.
#𝘴𝘵𝘺𝘭𝘦𝘪𝘯𝘴𝘱𝘪𝘳𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯 #𝘧𝘦𝘮𝘮𝘦𝘧𝘢𝘵𝘢𝘭𝘦𝘢𝘦𝘴𝘵𝘩𝘦𝘵𝘪𝘤 #𝘧𝘦𝘮𝘪𝘯𝘪𝘯𝘦𝘦𝘯𝘦𝘳𝘨𝘺 #𝘥𝘪𝘷𝘪𝘯𝘦𝘧𝘦𝘮𝘪𝘯𝘪𝘯𝘦 #𝘧𝘦𝘮𝘢𝘭𝘦𝘦𝘹𝘤𝘦𝘭𝘭𝘦𝘯𝘤𝘦 #𝘧𝘦𝘮𝘮𝘦𝘧𝘢𝘵𝘢𝘭𝘦𝘷𝘪𝘣𝘦 #𝘧𝘦𝘮𝘢𝘭𝘦𝘱𝘰𝘸𝘦𝘳 #𝘩𝘪𝘨𝘩𝘷𝘢𝘭𝘶𝘦𝘸𝘰𝘮𝘢𝘯 #𝘳𝘦𝘵𝘳𝘰𝘢𝘦𝘴𝘵𝘩𝘦𝘵𝘪𝘤 #𝘤𝘦𝘭𝘦𝘣𝘳𝘪𝘵𝘺𝘴𝘵𝘺𝘭𝘦 #𝘨𝘳𝘦𝘦𝘬𝘢𝘦𝘴𝘵𝘩𝘦𝘵𝘪𝘤 #𝘎𝘳𝘦𝘦𝘬𝘋𝘦𝘴𝘪𝘨𝘯𝘦𝘳𝘴 #𝘨𝘳𝘦𝘦𝘬𝘥𝘦𝘴𝘪𝘨𝘯𝘦𝘳𝘴🇬🇷 #𝘰𝘰𝘵𝘥 #𝘧𝘢𝘴𝘩𝘪𝘰𝘯𝘪𝘯𝘴𝘱𝘰 #𝘸𝘦𝘭𝘰𝘷𝘦𝘸𝘰𝘮𝘦𝘯 #𝘱𝘪𝘳𝘦𝘢𝘶𝘴
👠Γκαρνταρόμπα Femme Fatale 👝Ο 👠Γκαρνταρόμπα Femme Fatale 
👝Ο στόχος είναι να νιώθετε σέξι και σοφιστικέ σε κομμάτια που ταιριάζουν κατάλληλα για την ώρα της ημέρας και την περίσταση.
.
.
.
.
.
.
.
#styleinspiration #femmefataleaesthetic #feminineenergy #divinefeminine #femaleexcellence #femmefatalevibe #femalepower #highvaluewoman #retroaesthetic #celebritystyle #greekaesthetic #GreekDesigners #greekdesigners🇬🇷 #ootd #fashioninspo #welovewomen #pireaus
🌓Δεν χρειάζεται να περιμένεις να έρθει κάτι ‘με νόημα’ στη ζωή σου για να μπορέσεις επιτέλους να απολαύσεις αυτό που κάνεις. 
🌒Υπάρχει περισσότερο νόημα στη χαρά από όσο θα χρειαστείτε ποτέ. 
🌚Το σύνδρομο «αναμονή για να αρχίσεις να ζεις» είναι μια από τις πιο κοινές αυταπάτες της ασυνείδητης κατάστασης.
.
.
.
.
.
.
#spirituality #life #philosophy #psychology #mindfulness #yoga #yogamotivation #homeyoga #yogainspiration #yogaaesthetic #motivation #inspiration #manifestation #piraeus #conceptstorepiraeus
💫Feel Elegant and Classy in Mia dress by Cristi 💫Feel Elegant and Classy in Mia dress by Cristina Beautiful Life.
💫Get her look online at ambivert.gr and in our Piraeus Conceptstore at 30% off.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ambivert #ShopOnline #GreekDesigners #greekdesigners🇬🇷 #ootd #fashioninspo #welovewomen #ilovemyjob #happynewyear #Πειραιάς #fashionstyle #fashion #feelingpositive #over50style #agingwell #advancedstyle #chicover50 #greekfashion #greekdesigners #likewomangr #absolute_feminine_stories #likewomangr_style #agelessfashion
Stunning @ionia in Maeve Top & Maeve Skirt by Cris Stunning @ionia in Maeve Top & Maeve Skirt by Cristina. Get her look online at ambivert.gr and in our Piraeus Conceptstore at 30% off. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ambivert #ShopOnline #GreekDesigners #greekdesigners🇬🇷 #ootd #fashioninspo #welovewomen #ilovemyjob #happynewyear #Πειραιάς #fashionstyle #fashion #festivefeeling #feelingpositive #over50style #agingwell #advancedstyle #chicover50 #greekfashion #greekdesigners #likewomangr #absolute_feminine_stories #likewomangr_style #agelessfashion
Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά μ' ένα ολοκαίνουργιο εργαστήρι για παιδιά 3-5 ετών!! ''Kids Υoga & Play/ Mindfulness'' 🥰👌
🤔Στις μέρες μας τα παιδιά συχνά βιώνουν προκλήσεις λόγω φορτωμένου προγράμματος ή/και βιώνουν καταστάσεις άγχους που σχετίζονται με την απόδοσή τους στο σχολείο ή/και σε άλλες δραστηριότητες.
🙂Σε ένα μάθημα yoga για παιδιά η πρόσκληση και η πρόθεση είναι να συνδεθούν συνειδητά με το σώμα τους, να νιώθουν ασφαλή να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, τις σκέψεις και τη δημιουργικότητά τους. Δημιουργούμε έναν ασφαλή χώρο όπου όλα τα παραπάνω είναι αποδεκτά και προς εξερεύνηση και όπου καμία απόδοση δεν είναι καλύτερη από την άλλη. 
👉Μέσω του παιχνιδιού και της διασκέδασης που προκύπτει από την εξερεύνηση, της αφήγησης, του τραγουδιού και της δημιουργικής έκφρασης (π.χ. ζωγραφική) τα παιδιά είναι πρόθυμα να μάθουν. 
😃Αναπτύσσουν επίγνωση και κινητικό συντονισμό του σώματος, συγκέντρωση, αυτοεκτίμηση. Υπάρχει χρόνος για αυτο-εξερεύνηση και χρόνος για ομαδικό παιχνίδι. 
💯Συμμετέχοντας τακτικά μπορούν να αναπτύξουν εργαλεία που θα υποστηρίζουν την αυτορρύθμιση όταν τη χρειάζονται.
😊Το μάθημα ολοκληρώνεται με ένα ταξίδι οραματισμού και χαλάρωσης που τους βοηθά να απορροφήσουν την εμπειρία και προάγει την αίσθηση της ηρεμίας. 

🎉KΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 17:30-18:30 με την Έυα Αφεντούλη 
👍Μικρό Τμήμα εως 4 Παιδάκια
Κλείσε τη θέση σου μέσω μηνύματος, στο ambivert.conceptstore@gmail.com ή τηλεφωνικά στο ⁠
☎21 0413 4642 & 6978131904
You don't need to know how, you just need to ask, You don't need to know how, you just need to ask, be grateful, believe in your dreams, and be open to it being better than you imagined. Everything else will fall into place.
.
.
.
.
.
.
#grateful #2022 #2023 #piraeus #spetses #retreat #fashionshow #wellness #beauty #greece
Για το 2023, θέλω απλώς όλοι όσοι διαβάζουν αυτό να είναι χαρούμενοι, υγιείς και ασφαλείς. Είθε η ζωή σας να είναι γεμάτη από απρόσμενες χαρές, ευγενικούς ανθρώπους και καλές σκέψεις.
.
.
.
.
.
.
#ambivertlife #greekconceptstore #innerbeauty #CreateYourself #selfhealingjourney #meditation #psychology #newmoon #rituals #astrology #december #womenempowerment #innerbalance #soulmission #soulgrowth #higherconsciousness #spirituality #awareness #spiritualawakening #innerpeace #yoga #healing #transformation #1111
✨Testimonials✨ “Melina’s incisive percept ✨Testimonials✨
 “Melina’s incisive perceptions cuts though the “embellishments” and rationalisations the over analytical brain creates , and she always dissects her way to the heart of the matter…which often is the heart…giving a voice…teaching us the techniques to hear ourselves and listen to the heart.. I am deeply grateful for these sessions, and I find myself waiting each week with eagerness to move a level deeper, a step closer to self… I am thankful for the opportunity to have such session virtually, that has allowed me to join in from abroad… and despite the virtual setting, I am feeling the closeness with all the participants and the true connection with Melina’s direction and guidance. Thank you! E.”
.
.
.
.
.
.
.
.
#innerwork #innerchild #innerchildwork #healing #awareness #meditation #innerpeace #healingvibes #healingjourney
Becoming the best version of yourself requires a l Becoming the best version of yourself requires a level of honesty and self-awareness you can't even imagine. There's nothing easy about realizing you're the one that's been holding you back this whole time.
.
.
.
.
.
.
.
#ambivertlife #greekconceptstore #innerbeauty #CreateYourself #selfhealingjourney #meditation #psychology #newmoon #rituals #astrology #december #womenempowerment #innerbalance #soulmission #soulgrowth #higherconsciousness #spirituality #awareness #spiritualawakening #innerpeace #yoga #healing #transformation #1111